ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
DR. BELTER® COSMETIC olyan szépségápolási termékcsalád, amely válogatott, szerves nyersanyagokból előállított természetes, hatásos és kíméletes termékeket foglal magában. A termékskála 10 szépségápolási termékcsaládból áll, melyekkel minden bőrtípus és korosztály számára optimális és tervezhető ápolási módszer dolgozható ki. A DR. BELTER® PROFESSIONAL CARE CONCEPT a professzionális alkalmazás terén elismert innovációt jelenti, amely a természet ismeretén, a látható eredményen és a bőrtípusnak való maximális megfelelőségen alapul.

SOKFÉLESÉG
DR. BELTER® COSMETIC a természet varázslatos sokféleségéből táplálkozik, melyet folyamatosan megújuló hatóanyagot tartalmazó készítményekben értékes hazai és egzotikus növények felhasználásával hasznosít. Különleges minőségi jellemzőnek számít az összes bőrápoló készítményben alkalmazott ásványi anyagoktól és szilikon olajtól mentes alapanyag. Kedvelt hatóanyag-csoportjaink a bőrbarát anyagok, a növényi komplex hatóanyagok és a tengeri kivonatok.

INNOVÁCIÓ
A kutatás-fejlesztési csoport vezetője, Dr. Clemens Belter biokémikus a vállalat saját laboratóriumában fejleszti ki, vizsgálja és folyamatosan optimalizálja a DR. BELTER® termékeket. A mikrobiológiai és a minőségbiztosítási laboratórium egyaránt a kiváló minőség és biztonság letéteményesei. Minden terméket a németországi Braunschweigben lévő székhelyünkön gyártunk, töltünk, csomagolunk, és onnan is szállítunk ki.

TAPASZTALAT
A családi vállalkozás 30 évnél hosszabb idő alatt felhalmozott tudományos kutatás, gyártás, kozmetikai alkalmazás és képzés hagyományaira épít. A vállalatot Dr. Clemens Belter és felesége, Gertraud Belter alapította 1979-ben. Napjainkban a Belter második generációja bővíti a felhalmozott tapasztalatot és folytatja a cég jövőbeli megerősítését.

HAGYOMÁNYA
természet, a kiválóság és a professzionalizmus értékének hagyományos alapelveit a vállalat a jövőben is megőrzi.